Wat is het Huis voor de Pelgrim?

Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht. En soms wil je net iets meer: een reis die je verder brengt. Verder dan alleen maar naar een nieuw land of een andere omgeving. Een reis die je verder helpt op je levenspad. Die naast het onderweg zijn ook een inspirerende ervaring is. Vol rust en verstilling. En die misschien zelfs helpt om God op het spoor te komen. Als een echte pelgrim. Dat treft, want wij zijn het Huis voor de Pelgrim en onze reizen brengen je verder!

BrochureHvdP.jpg

Vertrouwd gezicht

Het Huis voor de Pelgrim heeft al bijna honderd jaar ervaring in het organiseren van reizen. Reizen, waarin persoonlijke ontmoeting, gezelligheid en verdieping hand in hand gaan. Onze organisatie met een hecht team van vaste medewerkers en meer dan duizend vrijwilligers staat als een huis!

 

Bedevaarten en bezinningsreizen

Het Huis voor de Pelgrim biedt onderdak aan bestaande en nieuwe initiatieven op het gebied van reizen met meerwaarde. Dichtbij en verder weg. Je kunt met ons naar Lourdes. En naar Banneux. Maar naar de grote pelgrimsoorden van het christendom: Israël, Rome, Santiago de Compostela. We bezoeken inspirerende plaatsen in Italië, Polen, Ierland, Spanje, Zweden. En zelfs in Mexico, want we brengen je graag verder. Ook wandelend over oude pelgrimswegen in eigen land kun je ver komen. Zegt het maar. We zijn ervoor.