Suriname
Naar Peerke Donders

Reis

Deze pelgrimage in Suriname is een 12-daagse reis met standplaats Paramaribo en drie overnachtingen elders in Suriname. Ons hotel in Paramaribo ligt op loopafstand van het historisch centrum van de stad.

 

Reisdocumenten

Om aan deze pelgrimsreis te kunnen deelnemen, dient u over een geldig paspoort te beschikken dat bij aankomst in Suriname nog minstens zes maanden geldig is. Wij zorgen voor de toeristenkaart (bij tijdige boeking).

 

Vaccinaties

Suriname is een tropisch land. U dient zelf voor de noodzakelijke vaccinaties te zorgen. Raadpleeg hiervoor uw (huis)arts of GGD. Voor zover ons bekend worden onder meer de volgende vaccinaties aangeraden: DTP, Gele koorts en Hepatitis A.

 

Programma

De voorgestelde programmaonderdelen zijn onder voorbehoud en mede afhankelijk van lokale condities.

 

Algemene reisvoorwaarden

Op deze reis zijn de algemene reisvoorwaarden van het Huis voor de Pelgrim van toepassing. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij ons kantoor. 

 

Let op!

Suriname ligt in de tropen. Dit betekent dat de temperatuur bijna dagelijks rond of boven de 30 graden ligt, het regelmatig hard regent en het door de vochtigheid drukkend warm aanvoelt. Vanwege dit klimaat en voor de verplaatsingen te voet en in de boot is een goede lichamelijke conditie vereist.