Assisi
Naar Franciscus met de parochies van Den Haag
Assisi-03.jpg
Assisi-01.jpg

Reisvoorwaarden

 

Reisdocumenten

Om aan de reis naar Assisi te kunnen deelnemen, dient u over een geldig paspoort of identiteitskaart te beschikken.

 

Programma

De genoemde programmaonderdelen zijn onder voorbehoud.

 

Opstapplaats

De bedevaartplaats naar Assisi vertrekt vanaf de Leyweg in Den Haag. 

 

Corona 

De ontwikkelingen rondom het coronavirus gaan snel. U mag erop vertrouwen dat de reis alleen doorgaat als uw veiligheid kan worden gewaarborgd. Het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken is daarbij leidend. Indien wij ons genoodzaakt zien de reis te annuleren vanwege de coronapandemie, ontvangt u de eventueel reeds betaalde reissom volledig retour. Annuleert u zelf, raadpleeg dan de voorwaarden van uw annuleringsverzekering of u voor vergoeding van de annuleringskosten in aanmerking komt.

Op dit moment is nog niet bekend welke voorwaarden rondom corona de landen waar u doorheen reist, stellen voor een reis in september. Houd daartoe de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in de gaten: website Ministerie van Buitenlandse Zaken.

 

Let op!

Van de deelnemers wordt een goede conditie verwacht en de mogelijkheid om meer dan één uur in normaal wandeltempo te lopen. Deze reis is niet geschikt voor mensen die niet zelfstandig in een heuvelachtige omgeving kunnen lopen, trappen beklimmen of in een bus/metro kunnen stappen.