Reisbrochure 2022 is uit

Brochure2022.jpg

Onze nieuwe brochure is uit! Daarin staat het hele bedevaartprogramma voor 2022. Alle ons bekende pelgrims krijgen de brochure deze week toegestuurd. De brochure is ook te downloaden van onze website.  

Eindelijk kunnen we u weer een volledige bedevaartbrochure presenteren. Na twee coronajaren zonder noemenswaardige reizen hebben we voor 2022 weer een volledige bedevaartprogramma samengesteld. We rekenen erop dat de pandemie volgend voorjaar zover is uitgewoed, dat groepsreizen weer verantwoord zijn.

 

Lourdesbedevaarten

In de brochure vindt u maar liefst acht mogelijkheden om naar Lourdes te reizen: een winterbedevaart in februari, drie bedevaarten in april/mei en vier in september. We hopen daarmee voor iedereen een mogelijkheid te bieden om weer naar Lourdes te gaan.

 

Overige bestemmingen

Verder bieden wij als Huis voor de Pelgrim in het nieuwe seizoen ook bedevaarten aan naar maar liefst zeven andere bijzondere plaatsen. Naast de Mariabedevaartoorden Banneux en Fátima zijn bedevaarten naar Assisi en Rome, Israël, Santiago de Compostela en naar pater Pio in Zuid-Italië. Heel bijzonder volgend jaar is een koorreis naar Ierland. Natuurlijk is het in 2022 ook weer mogelijk om via het Huis voor de Pelgrim deel te nemen aan de kloosterwandelingen van De Wandelmaat.

Staat u niet op onze verzendlijst, maar wilt u de brochure wel graag ontvangen? Neem dan even contact met ons op via dit contactformulier, of door een e-mail te sturen. U kunt tijdens kantoortijden ook bellen naar 043-3215715.

U kunt de brochure ook hier downloaden