In oktober op bedevaart naar Lourdes

We gaan weer naar Lourdes! En al heel snel: van 22 tot en met 30 oktober! Tijdens de herfstvakantie voor Zuid-Nederland bieden we een reis naar Lourdes aan. In dezelfde week vindt ook onze gezinsbedevaart plaats. Ook hiervoor kun je je nog aanmelden.
Lees verder

 
 

Oktober = Maand van de Pelgrim

Het Huis voor de Pelgrim en Klooster Wittem hebben oktober uitgeroepen tot ‘Maand van de Pelgrim’. Dit is een nieuw initiatief om bedevaarten en pelgrimstochten onder de aandacht te brengen. Gedurende de hele maand zijn er diverse initiatieven.

Lees verder
 
     
 

Dit najaar nog drie Pelgrimini’s


Dé vondst van dit jaar waren onze Pelgrimini’s: mini-bedevaarten van één dag. Dit najaar staan er nog drie op de planning: naar Sint-Gerardus in Wittem (12 oktober), naar de Sterre-der-Zee in Maastricht (9 oktober) en naar Peerke Donders in Tilburg (4 november).

Lees verder

 
     
 

Ziekenzegening Sterre der Zee

In het kader van ons 100-jarig jubileum werken we mee aan het feest van Onze-Lieve-Vrouw Sterre der Zee dat op zaterdag 9 oktober in Maastricht wordt gevierd. ’s Middags is er een viering met ziekenzegening in de bekende ‘Onze-Lieve-Vrouwebasiliek’ met aansluitend de eeuwenoude bidweg met het beeld van de Sterre-der-Zee. Lees verder

 
     
 

Met Kerstmis naar Rome


In december bieden we een bijzondere bedevaart aan: een kerstreis naar Rome, met een Nachtmis in de Friezenkerk, de paus live op het Sint-Pietersplein zien en slenteren door de prachtig versierde straten van het oude Rome. Ga mee van 23 t/m 27 december.

Lees verder

 
     
 

Terugblik TV-mis


Op zondag 12 september zond KRO-NCRV de wekelijkse televisiemis live uit vanuit de Grot in Lourdes. Aanleiding hiervoor was het 100-jarig bestaan van de 'Limburgse Bedevaarten', die nu onderdeel uitmaken van het Huis voor de Pelgrim. Kijk de viering hier terug.


 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden