TV-mis vanuit Lourdes vanwege
100 jaar bedevaarten

De KRO-televisie zendt op zondag 12 september de wekelijkse televisiemis live vanuit de Grot in Lourdes uit. Aanleiding voor deze bijzondere viering is het 100-jarig bestaan van de bedevaartorganisatie die nu bekend is onder naam Huis voor de Pelgrim. Vanwege de coronapandemie was het dit jaar nog niet mogelijk om grote groepsreizen naar Lourdes te organiseren. Via de tv-uitzending kan iedereen die dat wil toch even op bedevaart naar Lourdes.
Lees verder

 
 

Gezinsbedevaart naar Lourdes

In oktober vindt er eindelijk weer een bedevaart naar Lourdes plaats. Ook nog een heel bijzondere: een gezins- en jongerenbedevaart. Er zijn nog plekken vrij, dus aanmelden kan nog.

Lees verder
 
     
 

Naar Assisi


In de voetsporen treden van de grote heilige Franciscus? Dat kan. Eind september gaan de parochies van Den Haag op bedevaart naar Assisi. En er zijn nog een paar plekken vrij. Ook voor belangstellenden uit andere delen van het land. Schrijf nu in.

Lees verder

 
     
 

Kerstreis naar Rome


In december bieden we een bijzondere bedevaart aan: een kerstreis naar Rome, met een Nachtmis in de Friezenkerk, de paus live op Sint-Pietersplein zien en slenteren door de prachtig versierde straten van het oude Rome. Ga mee van 23 t/m 27 december.

Lees verder

 
     
 

Oktober = maand van de pelgrim

Het Huis voor de Pelgrim en Klooster Wittem hebben oktober uitgeroepen tot ‘Maand van de Pelgrim’. Dit is een nieuw initiatief om bedevaarten en pelgrimstochten onder de aandacht te brengen. De hele maand zijn er diverse activiteiten, zoals wandelingen, vieringen, een symposium en een Dag van de Pelgrim. Kijk voor het uitgebreide programma op www.maandvandepelgrim.nl

 
     
 

Bedevaartprogramma 2022 bekend

Het bedevaartprogramma van het Huis voor de Pelgrim in 2022 is bekend. Na de coronapauze hopen we komend jaar weer volop op bedevaart te kunnen gaan. Er staan zeven reizen naar Lourdes gepland en bedevaarten naar Banneux, Fátima, Ierland, Israël, Pater Pio in Zuid-Italië, Rome en Santiago de Compostela.

Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden