September drukke bedevaartmaand

September wordt voor het Huis voor de Pelgrim een zeer drukke maand. De komende weken staan tal van bedevaarten naar maar liefst acht verschillende bestemmingen op het programma: Lourdes, Fátima, Israël, Banneux, Rome en Assisi, Zuid-Italië en Santiago.
Lees verder

 
 

Al eens in Banneux geweest?

Banneux Notre-Dame ligt niet ver van de Nederlandse grens. Vanuit Zuid-Limburg kun je er zelfs te voet naartoe. En toch krijgen de medewerkers van het Huis voor de Pelgrim vaak de reactie: “Banneux, daar ben ik nog nooit geweest”. Er is nu een goede gelegenheid om daar verandering in te brengen. Eind september bieden we weer een meerdaagse bedevaart naar Banneux aan en op 9 oktober een dagtocht.

Lees verder
 
 

Maak kennis met het Magazine voor de Pelgrim

Vier keer per jaar verschijnt het Magazine voor de Pelgrim met nieuws, reportages, interviews en achtergronden over bedevaarten en pelgrimages. Nog geen abonnee? Meld je nu aan en ontvang de eerstvolgende uitgave voor nog geen tientje per jaar.

Lees verder

 
     
 

Boek nu: Winterbedevaart naar Lourdes


Terwijl de mussen nog van het dak vallen, is dit toch het moment om na te denken over een winterbedevaart naar Lourdes. In februari 2020 biedt het Huis voor de Pelgrim een busreis naar Lourdes aan. Via Lisieux en andere interessante plekken komt u in Lourdes aan, waar op 11 februari altijd zeer uitbundig het feest van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes wordt gevierd. Soms in de sneeuw, soms in een voorjaarzonnetje. Wie Lourdes eens heel anders wil zien, mag deze winterbedevaart niet missen. Op de terugweg stoppen we ook in Nevers, waar de heilige Bernadette opgebaard ligt.

Lees verder

 
     
 

We gaan weer naar Peerke Donders in Suriname


Suriname staat niet meteen bekend als bedevaartoord. Toch is er een goede reden om een pelgrimstocht naar dit bijzondere land te maken. De zalige Peerke Donders uit Tilburg werkte hier als missionaris. Tijdens deze reis volgen we Peerke Donders op zijn weg door Suriname. We bidden in de houten kathedraal van Paramaribo, gaan naar de voormalige melaatsenkolonie Batavia en bezoeken diverse plantages. De winterkou ontvluchten? Ga dan in februari met ons naar Suriname.

Lees verder

 
     
 

Ontvang brochure 2020

Half november verschijnt de brochure met ons totale reisaanbod voor 2020. Wilt u weten welke reizen u volgend jaar met het Huis voor de Pelgrim kunt maken? Meld u dan aan en ontvang later dit jaar de brochure gratis thuis gestuurd: info@huisvoordepelgrim.nl of kijk op www.huisvoordepelgrim.nl

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden