Ga mee naar Lourdes

Ook in Lourdes wordt het langzaam voorjaar. Tijd om uw bedevaart te boeken. Wij gaan in mei/juni en september naar Lourdes. Hebt u al ingeschreven? Doe het snel, want sommige reizen zijn al bijna uitverkocht.
Bekijk de mogelijkheden

 
 

Bernadettejaar in Lourdes

Lourdes viert dit jaar een Bernadettejaar. Het heiligdom zet het meisje dat in 1858 Maria zag daarmee in de spotlights. Afgelopen januari was het 175 jaar geleden dat Bernadette Soubirous werd geboren. Op 16 april is het 140 jaar geleden dat ze overleed. In de loop van het jaar zijn er diverse evenementen, waarin de zieneres van Lourdes centraal staat. Zo gaat er op 1 juli een musical in première over haar leven en de verschijningen.

Lees verder
 
 

Voorjaarsuitgave Magazine voor de Pelgrim verschijnt

Op de hoogte blijven van al het bedevaartnieuws? Of thuis nog eens nagenieten van uw eigen reis? Het Magazine voor de Pelgrim brengt de bedevaart bij u thuis. Voor nog geen tien euro per jaar. Binnenkort verschijnt het voorjaarsnummer 2019.

Vraag een gratis proefnummer aan

 
     
 

Ga mee naar het land van Sint Gerardus


Een echte volksheilige. Zo mag Gerardus Majella wel worden genoemd. Ook in Nederland is hij bekend. Rond zijn feestdag in oktober zoeken we hem thuis in Zuid-Italië op. De streek rond Napels is het 'Land van Gerardus'. Van 13 t/m 18 oktober bezoeken we zijn geboortestreek.

Lees verder

 
     
 

Vier Palmzondag in Banneux


‘Komt, alle landen!’ Dat is het thema dat dit jaar centraal staat in Banneux. In tijden van grensbewaking, nieuwe hekken en muren profileert Banneux zich juist als een plek van ontmoeting tussen volkeren en landen. Precies zoals Maria gezegd heeft: een plek voor alle naties. Wij gaan er ook naartoe. In april en mei.

Bekijk de mogelijkheden

 
     
 Foto’s Bedevaart Peerke Donders

Dit voorjaar ging een groep pelgrims op bedevaart naar Peerke Donders in Suriname. Geen alledaagse bestemming.
Bekijk enkele foto’s van de reis

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden