Nieuwe brochure is uit:
Schrijf nu in voor bedevaarten 2019

Onze nieuwe brochure met het bedevaartprogramma 2019 is uit. Hierin staat uitgebreid beschreven welke bedevaartreizen u volgend jaar met het Huis voor de Pelgrim kunt maken. Er zijn maar liefst zeven mogelijkheden om naar Lourdes te gaan. En we maken pelgrimsreizen naar Banneux, Israël, Fátima/Portugal, Rome/Assisi, Suriname (Peerke Donders) en Zuid-Italië (Gerardus Majella). Vraag de brochure op en schrijf snel in.
Lees verder

 
 

Lourdesreis februari:
Beleef Lourdes anders

Wilt u Lourdes eens heel anders zien? Dat kan in februari. Rond het feest van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes (11 februari) biedt het Huis voor de Pelgrim voor het eerst ook een bedevaart aan. Midden in de winter komen duizenden pelgrims één dag bij de Grot in Lourdes samen. Tijdens diezelfde reis bezoeken we ook Lisieux en Nevers

Lees verder
 
 

Laatste plekken Surinamereis

In februari biedt het Huis voor de Pelgrim samen met de paters redemptoristen voor de tweede keer een reis naar Suriname aan. Wie nog mee wil, moet snel boeken, want de bedevaart naar het graf van de zalige Peerke Donders is al bijna uitverkocht. Er zijn nog maar een paar plekken vrij.

Lees verder

 
     
 

Bloemen voor Maria


Op het feest van Onze-Lieve-Vrouw Onbevlekt Ontvangen werd Maria in de bloemetjes gezet. Letterlijk zelfs. In de grot in Lourdes stonden honderden boeketten. Pelgrims van over de hele wereld hadden deze geschonken om dit voor Lourdes zo belangrijke feest nog feestelijker te maken.

Lees verder

 
     
     
 

Verzekerd bij CZ?

Bent u verzekerd bij CZ? Dan zijn er interessante kortingsmogelijkheden voor een bedevaart naar Lourdes. Wie aan de voorwaarden voldoet, kan al vanaf 250 euro mee.

Lees verder
 
 

Voorzitter werd bisschop


De oud-voorzitter van de Limburgse Bedevaarten, Mgr. Harrie Smeets, is de nieuwe bisschop van Roermond. Afgelopen week werd hij in de kathedraal in Roermond gewijd en geïnstalleerd. Een delegatie medewerkers van de Limburgse Bedevaarten en het Huis voor de Pelgrim was er uiteraard bij om hem te feliciteren. Mgr. Smeets heeft al laten weten volgend jaar gewoon mee naar Lourdes te gaan. Hij zal als bisschop de reis van 31 mei tot en met 5 juni begeleiden.

Lees verder

 
     
     
 

Het Huis voor de Pelgrim wenst u
een Zalig Kerstfeest en een mooi pelgrimsjaar 2019

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden