Septemberreizen:
Met 1200 pelgrims naar Lourdes

Deze week start onze reeks septemberbedevaarten. Verspreid over drie reizen gaan we met meer dan 1200 pelgrims naar Lourdes. De eerste groep vertrekt donderdag 30 augustus met de bus. Daarna is het drie weken lang een af- en aanrijden én vliegen van groepen pelgrims.
Lees verder

 
 

Gezinsbedevaart: Met de hele familie naar Lourdes

In de herfstvakantie (12 t/m 20 oktober) bieden wij de mogelijkheid om met het hele gezin naar Lourdes te gaan. Tijdens deze week is er een speciaal programma om kinderen/jongeren op hun eigen manier Lourdes te laten ontdekken. Deelnemen kan al vanaf € 320

Lees verder
 
 

Naar Peerke Donders in februari


Voor de tweede keer staat komend jaar een bedevaart naar Suriname op de planning. We treden dan in de voetsporen van de zalige Peerke Donders. De missionaris uit Tilburg werkte in de 19e eeuw in de binnenlanden van Suriname. We bezoeken zijn graf in Paramaribo, de plekken waar hij woonde en we genieten van de overweldigende natuur.

Lees verder

 
     
     
 

Ontdek Lourdes eens heel anders

Lourdes eens heel anders zien? Dat kan komend jaar februari. Rond het feest van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes (11 februari) bieden wij voor het eerst ook een bedevaart naar Lourdes aan. Midden in de winter komen duizenden pelgrims één dag bij de Grot in Lourdes samen. Vraag meer informatie aan over deze reis.

info@huisvoordepelgrim.nl
 
 

Terugblik Israëlbedevaart


Afgelopen maand maakte een groep van onze pelgrims een rondtocht door Israël. Ze bezochten tal van bijzondere plaatsen in het Heilig Land.

Bekijk enkele foto’s

 
     
 Eind september naar Banneux

Eind september vindt het tweede triduüm naar Banneux van dit jaar plaats. Van 28 september tot en met 2 oktober kunt u het Mariabedevaartsoord in de Ardennen bezoeken.
Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden