Gezinsbedevaart: Met de kinderen naar Lourdes

Met uw kinderen of kleinkinderen naar Lourdes! Een bijzondere reis met een aangepast programma om spelenderwijs Lourdes te leren kennen. Ga mee met onze gezinsbedevaart van 13 t/m 20 oktober (herfstvakantie). Tegen zeer gereduceerd tarief. Vraag de speciale brochure aan of bel 043 – 3215715.
Lees verder

 
 

Laatste plekken Lourdesreizen september

In september bieden we drie weken achter elkaar een bedevaart naar Lourdes aan. Er is nog een beperkt aantal plekken vrij. Reageer snel als u mee wilt.

Lees verder
 
 

Lourdes bereidt zich voor op Tour de France


Vrijdag 27 juli wordt een speciale dag voor Lourdes. Dan vertrekt de 19e etappe van de Tour de France vanaf het heiligdom. Op de esplanade wordt een groot podium gebouwd, waar de renners aan het publiek worden voorgesteld, voor ze aan hun tocht door de Pyreneeën gaan beginnen. Tussen 10.30 en 11.30 uur worden de renners bij de grot gezegend.

Lees verder

 
     
     
 

Terugblik op voorjaarsreizen

Een beetje in de sfeer komen? Bekijk de fotoalbums van onze voorjaarsreizen naar onder meer Banneux, Lourdes, Maastricht en Santiago.

Lees verder
 
 

Meerdaagse bedevaart naar Banneux


Precies 85 jaar geleden verscheen Maria in Banneux aan Mariette Beco. Nu komen er jaarlijks honderdduizenden pelgrims naar deze bijzondere plaats in de Belgische Ardennen. Eind september vindt onze meerdaagse bedevaart plaats. Ga mee!

Lees verder

 
     
 

Zomeruitgave Magazine voor de Pelgrim verschenen

Het zomernummer van het Magazine voor de Pelgrim is verschenen. De uitgave staat weer boordevol pelgrimsnieuws. Deze keer onder meer een verslag van de 60e Militaire Bedevaart naar Lourdes, een interview met de organisatoren van kloosterwandelingen en een terugblik op de Heiligdomsvaart in Maastricht. Kent u het magazine nog niet? Bestel dan een gratis proefnummer.
Lees verder

 
     
 Motorzegening Lourdes

Lourdes is niet voor watjes! Dat blijkt elk jaar aan het begin van de zomer als honderden bikers hun motor laten zegenen. Zelfs de meeste stoere types komen opdagen om de zegen over hun reis te vragen.
Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden