Bedevaartseizoen volop bezig. Heeft u al geboekt?

Het bedevaartseizoen is volop bezig. We hebben inmiddels al twee reizen naar Lourdes achter de rug en de derde groep is nu onderweg. Ook waren we dit seizoen al in Suriname, Santiago en Banneux. Heeft u eigenlijk al geboekt? Bekijk al onze reizen op www.huisvoordepelgrim.nl.

 
 

Vrijdag Bedevaartdag bij Heiligdomsvaart

In Maastricht wordt deze week de Heiligdomsvaart gevierd, een 7-jaarlijkse bedevaart naar het graf van Sint Servaas.
Nu vrijdag – 1 juni – is er een special ‘Dag van het Huis voor de Pelgrim’. Er is een speciaal programma met vieringen, een lunch en een stadswandeling. Aanmelden kan nog. En bij de mis om 10.30 uur is iedereen natuurlijk welkom.

Lees verder
 
     
 

Deze week ook Banneuxbedevaart

Deze week vindt ook de voorjaarsbedevaart naar Banneux plaats. Van vrijdag tot en met dinsdag bezoeken onze pelgrims het Mariabedevaartsoord in de Ardennen. Reis gemist? In september is er een nieuwe kans.

Lees verder
 
 

Mooie Lourdesreizen


De pelgrims die deelgenomen hebben aan de eerste Lourdesreizen van dit seizoen, kijken daar met een tevreden gevoel op terug. De eerste reis (NLZ) werd beheerst door het spektakel van de Militaire Bedevaart. Daarna volgden twee reizen van de Limburgse bedevaart. Bekijk de fotoreportages.

Lees verder

 
     
 

Bijzondere reizen dit seizoen:
Israël en Pater Pio

Het Huis voor de Pelgrim organiseert ook reizen naar tal van bijzondere bestemmingen. Zo gaan we dit seizoen nog naar Israël en naar Pater Pio in Zuid-Italië. Inschrijven kan nog voor beide reizen.

Israel en Pater Pio

 
     
 TV-reportage 'Met het vliegtuig naar Lourdes'

Vrijdag 18 mei vetrok de eerste groep pelgrims van dit seizoen van Maastricht Aachen Airport naar Lourdes. De regionale omroep L1 was er bij en maakte bijgaande reportage.
Lees verder

 
     
 

Terugblik op Camino de Santiago

Begin deze maand volgde een groep pelgrims een deel van de Camino in Noord-Spanje naar Santiago de Compostela. Ze begonnen hun toch in Pamplona. Van daaruit hebben ze stukken van de route gewandeld en andere delen van het traject per bus afgelegd. Bekijk de sfeerimpressie van deze bijzondere reis.

Lees verder

 
     
 

Gezinsbedevaart in herfstvakantie

Met het hele gezin naar Lourdes? Dat kan in de herfstvakantie. We organiseren dan een speciale gezinsbedevaart. Vraag de speciale brochure aan.
Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden