Zien waar Jezus gelopen heeft?

Deze Paasdagen herdenken we het lijden, sterven én verrijzen van Christus. Wilt u ook de plaatsen wel eens zien waar deze verhalen zich daadwerkelijk hebben afgespeeld? Ga dan mee met onze rondreis door Israël van 1 t/m 13 augustus.
Lees verder

 
 

Al geboekt voor Lourdes?

Heeft u uw reis naar Lourdes voor dit jaar al geboekt? Het kan nog. We gaan drie keer in mei en drie keer september. De eerste reizen beginnen vol te raken, dus wacht niet te lang met inschrijven.

Lees verder
 
     
 

Heiligdomsvaart Maastricht

Elke zeven jaar wordt in Maastricht de Heiligdomsvaart gehouden. Dit is een bedevaart naar het graf van Sint Servaas. Op vrijdag 1 juni bieden we een pelgrimsdag aan met een viering in de Sint-Servaasbasiliek, een rondleiding door de schatkamer, een stadswandeling en een bezoek aan de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek.

Schrijf snel in
 
 

Werkzaamheden in Lourdes naderen einde


De werkzaamheden rond de grot in Lourdes naderen langzaam hun voltooiing. Het gebouw van de baden is gerenoveerd. Er zijn nieuwe ‘kapellen van licht’ en de witte kruisweg heeft een nieuwe plek gekregen.

Lees verder

 
     
 

Op pad met Pater Pio

Een van de populairste heiligen van Italië is pater Pio. Zelfs de paus ging onlangs naar hem op bedevaart in San Giovanni Rotondo. Wij doen dat van 4 t/m 9 oktober. Ga mee op pad met Pater Pio.

Lees verder

 
     
 Lourdes bezoeken met kinderen

Is een bedevaart alleen voor oude mensen? Helemaal niet. Lourdes heeft gezinnen met kinderen juist heel veel te bieden. In oktober bieden we een bedevaart aan die helemaal afgestemd is op gezinnen.
Lees verder

 
     
 

Nieuw ‘Magazine voor de Pelgrim’ verschenen

Wat is de overeenkomst tussen Lourdes, Jeruzalem en Maastricht? Het zijn alle drie bedevaartoorden én ze staan alle drie in de nieuwe uitgave van het Magazine voor de Pelgrim. Het voorjaarsnummer van het tijdschrift is onlangs verschenen. Vraag een gratis proefnummer aan.

Lees verder

 
     
 

App Lourdes vernieuwd

De app van het heiligdom in Lourdes is vernieuwd. De app heet nu ‘Lourdes pour tous’ (Lourdes voor iedereen) en geeft dagelijks actuele informatie over de activiteiten in het heiligdom. Alle informatie over Lourdes is via de nieuwe app heel makkelijk te vinden.
Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden