Ga mee naar Sint Servaas op 1 juni

In Maastricht wordt dit jaar weer de Heiligdomsvaart gehouden. Een 11 dagen durende pelgrimage naar het graf van Sint Servaas. Op vrijdag 1 juni biedt het Huis voor de Pelgrim een speciaal bedevaartprogamma aan. Ga mee naar Sint Servaas.
Lees verder

 
 

85 Jaar bedevaarten naar Banneux

Dit voorjaar is het precies 85 jaar geleden dat Maria in Banneux verscheen. Dat betekent dat er al net zo lang bedevaarten naar Banneux worden georganiseerd. Het Huis voor de Pelgrim biedt diverse mogelijkheden aan. In juni en september gaan we meerdere dagen. In mei, augustus en oktober zijn er ook dagtochten naar Banneux.

Lees verder
 
     
 

Santiagoreis: nog enkele plekken vrij

Van 25 april tot en met 2 mei gaan we met een groep pelgrims op bedevaart naar Santiago. We maken er een hele rondreis door Noord-Spanje van. Er zijn nog enkele plekken vrij.

Schrijf snel in
 
 

Nieuw: bedevaart naar Heede

Het Huis voor de Pelgrim biedt deze zomer op verzoek ook een bedevaart aan naar Heede, vlak over de Duitse grens bij Groningen. In dit dorp in het Emsland verscheen Maria tussen 1937 en 1940 diverse keren aan vier meisjes. De verschijningen werden in 2000 officieel erkend.

Lees verder

 
     
 

Ontmoet Maria bij de grot in Lourdes


Bernadette Soubirous was 14 jaar toen ze bij een grot in Lourdes “een mooie dame” ontmoette. Het was alsof de wereld om haar heen niet meer bestond. Ze zag alleen maar die dame in het wit. Precies 160 jaar later is dit nog steeds de ervaring van veel mensen die Lourdes bezoeken. Ga met ons mee en ontmoet Maria bij de grot in Lourdes.

Meer weten over reizen naar Lourdes

 
     
 Nieuw wonder in Lourdes erkend

Het was de grote verrassing op de dag van de 160e verjaardag van de verschijningen in Lourdes. Aan het einde van de internationale mis met tienduizenden pelgrims op 11 februari maakte de bisschop van Lourdes bekend dat er een nieuw wonder officieel is erkend.
Lees verder

 
     
 

Bestel brochure 2018

Meer weten over onze reizen naar Lourdes of andere bijzondere bedevaartplaatsen? Vraag de uitgebreide brochure aan info@huisvoordepelgrim.nl
of bel 043-321 57 15.

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden