Heeft u al geboekt? Lourdesreizen vanaf 230 euro

Toen Bernadette 160 jaar geleden Maria in de grot in Lourdes zag, was het net als of de wereld om haar heen niet meer bestond. Ze zag alleen die ‘mooie dame’.  Wilt u ook Maria ontmoeten? Ga dan met ons mee naar Lourdes. Wij bieden bedevaartreizen aan vanaf € 230,- .
Lees verder

 
 

Gezinsbedevaart naar Lourdes

Je kinderen of kleinkinderen kennis laten maken met Lourdes? Ga dan met het hele gezin mee met onze Gezinsbedevaart: in de herfstvakantie van 13 t/m 21 oktober.

Lees verder
 
     
 

Bedevaart naar Suriname volgeboekt

Eind februari gaan we op bedevaart naar Suriname. Daar ligt de zalige Peerke Donders begraven. De pater uit Tilburg blijkt heel populair, want de reis was binnen no-time volgeboekt.

Lees verder
 
 

Bestel brochure

Meer weten over onze reizen naar Lourdes of andere bijzondere bedevaartplaatsen? Vraag de uitgebreide brochure aan info@huisvoordepelgrim.nl of bel 043-321 57 15

 
     
 

Ga mee naar Santiago


Wilt u Santiago eens bezoeken, maar kunt of wilt u niet dat hele eind vanuit Nederland lopen of fietsen? In april maken we een mooie rondreis door Spanje die eindigt in Santiago de Compostela.
Lees verder

 
     
 Werkzaamheden heiligdom

In Lourdes wordt hard gewerkt om het heiligdom gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Zo wordt op dit moment de kleine kruisweg verplaatst. De grote beelden van wit marmer komen wat dichter bij te de grot en de Bernadettekerk te staan.
Lees verder

 
     
 

Regionale vieringen op 11 februari


Op zondag 11 februari is het precies 160 jaar geleden dat Maria in Lourdes verscheen. Dit jubileum wordt ook in Nederland op diverse plekken herdacht. Rond de datum van de eerste verschijning zijn er verspreid door het land diverse Mariavieringen.
Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden