Lourdes: Laatste fase herinrichting begint

Komende week begint de laatste fase van de herinrichting van het gebied rond de grot in Lourdes. Dit bestaat uit twee projecten: de renovatie van de baden en de bouw van ‘lichtkapellen’.
Lees verder

 
 

Lourdes etappeplaats in Tour de France

De 19e etappe van de Tour de France op 27 juli 2018 vertrekt vanuit het heiligdom in Lourdes. Dat is bekend gemaakt bij de presentatie van programma van de Tour voor volgend jaar. De etappe gaat van Lourdes naar Laruns.

Lees verder
 
     
 Bedevaart naar Suriname

Een bedevaart naar Suriname? Dat kan, in de voetsporen van de zalige Peerke Donders. Eind februari bezoeken we zijn graf en plekken waar hij werkte.

Lees verder
 
 

Genieten van Gerardus

“Genieten!” Dat is hoe een van de pelgrims de reis door het ‘Land van Gerardus’ samenvat, die in de herfstvakantie van 2017 plaatsvond.

Lees verder
 
     
 

Wandelen van Assisi naar Rome


De heilige Benedictus deed het. Sint Franciscus deed het. En wij gaan het ook doen: een pelgrimstocht maken van Umbrië naar Rome. In april komend jaar.
Lees verder

 
     
 Unieke samenwerking met De Wandelmaat

Het Huis voor de Pelgrim is een unieke samenwerking aangegaan met Stichting Pelgrimsgemeenschap De Wandelmaat. Deze week is in Maastricht de samenwerkingsovereenkomst getekend.
Lees verder

 
     
 

Terugblik op Israëlreis


Een groep van zo'n 30 pelgrims maakte afgelopen maand een rondtocht door Israël. Het was een indrukwekkende reis, waarin ze niet alleen kennis maakten met het land, maar ook met lokale bewoners.
Bekijk de fotoreportage

 
     
 

Bestel reisbrochure 2018

Binnenkort verschijnt de brochure met ons totale reisaanbod voor 2018. Wilt u weten welke reizen u volgend jaar met het Huis voor de Pelgrim kunt maken? Meld u dan aan en ontvang later dit jaar de brochure gratis thuis gestuurd: info@huisvoordepelgrim.nl

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden