Nazomerreizen gaan beginnen

Deze week beginnen de nazomerbedevaarten. Drie weken achter elkaar gaan we met honderden pelgrims naar Lourdes. Er is nog een heel beperkt aantal plaatsen vrij. Wie nog mee wil, moet heel snel inschrijven.
Lees verder

 
 

Volgend jaar ook wandeltochten

Nieuw in 2018 in het aanbod van het Huis voor de Pelgrim: wandeltochten langs spirituele plekken. Samen met diverse partners werken we aan wandelpelgrimages.

Lees verder
 
     
 

Data Lourdesreizen 2018 bekend

De data van de Lourdesreizen in 2018 zijn bekend. Zowel in mei als september biedt het Huis voor de Pelgrim drie weken achter elkaar reizen naar Lourdes aan. In oktober is er een speciale gezinsbedevaart.

Bekijk het hele overzicht

 
     
 

Aan begin van Mariamaand naar Banneux


Oktober is traditioneel een Mariamaand. Wie de rozenkransmaand goed wil beginnen, kan meedoen aan onze meerdaagse bedevaart naar Banneux. Van 29 september tot en met 3 oktober verblijven we in een speciale accommodatie op het heiligdom in de Belgische Ardennen. Deze reis is bij uitstek geschikt voor senioren en mindervaliden. Onze vrijwilligers zorgen voor de dagelijkse verzorging.
Lees verder

 
     
 

Bestel reisbrochure 2018

Binnenkort verschijnt de brochure met ons totale reisaanbod voor 2018. Wilt u weten welke reizen u volgend jaar met het Huis voor de Pelgrim kunt maken? Meld u dan aan en ontvang later dit jaar de brochure gratis thuis gestuurd: info@huisvoordepelgrim.nl

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden