In september naar Lourdes: schrijf nu in

In september bieden we weer drie reizen naar Lourdes aan. De eerste is helemaal uitverkocht. Voor de tweede en derde reis is nog een beperkt aantal busplaatsen vrij en enkele plekken in het vliegtuig. Meegaan?
Schrijf snel in

 
 

Bloemen voor 100-jarige Banneux-pelgrim

Maar liefst 100 jaar is ze. En een trouwe deelnemer aan de bedevaarten naar Banneux. Reden om mevrouw Zaar in de bloemetjes te zetten.

Lees verder
 
     
 Onderweg naar Santiago

Dat ook een reis naar Santiago per vliegtuig en bus een echte pelgrimstocht kan zijn, ervoeren de negenendertig deelnemers die dit voorjaar met het Huis voor de Pelgrim naar dit Spaanse bedevaartoord trokken. Een van de pelgrims hield een dagboek bij.

Lees verder

 
     
 

Laatste vrije plekken voor Israëlreis

Begin september maken we een bijzondere rondreis door Israël. Er zijn nog drie plekken vrij. Wie wil het Heilig Land ontdekken?
Lees verder

 
     
 

Volgend jaar gezinsbedevaart naar Lourdes


Een keer met de kinderen of kleinkinderen naar Lourdes? Dat kan. In de herfstvakantie van volgend jaar bieden we een gezinsbedevaart aan.
Lees verder

 
     
 Openluchtspektakel in Nevers

Deze zomer vindt er weer een groot openluchtspektakel plaats in Nevers. Tot en met 30 juli wordt het negen keer uitgevoerd. Een voorproefje is te zien op onze website.
Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden