Lourdes: korting voor verzekerden van CZ

Op onze reizen naar Lourdes mogen we een flinke korting aanbieden aan verzekerden van CZ. Wie aan de voorwaarden voldoet, kan al vanaf €230 met ons mee.
Lees verder

 
 

Nog enkele plaatsen vrij op Israëlreis

Lopen waar Jezus liep. Waar hij zat. Waar hij preekte. Waar hij geboren werd. Waar hij stierf én verrees. En tegelijkertijd ervaren hoe joden en moslims hier hun eigen heilige plaatsen koesteren. Tijdens onze reis naar Israël in september zijn nog enkele plaatsen vrij. Ga mee.

Lees verder
 
     
 Mooie herinneringen aan voorjaarsreizen naar Lourdes

Dit voorjaar hebben we twee prachtige reizen naar Lourdes gemaakt met de NLZ en de Limburgse Bedevaarten. Wie nog even wil nagenieten, kan het verslag lezen of de fotoalbums bekijken.

 

Lees het verslag

 

Bekijk de foto’s

 
     
 

 

Surinaamse pelgrims KCV gingen naar Rome

Een groep pelgrims van de Katholieke Charismatische Vernieuwing uit Suriname heeft afgelopen weken met ons een rondreis door Italië gemaakt. Het was een bedevaart in het kader van het 50-jarig bestaan van hun beweging.

Lees verder
 
     
 

Indrukwekkende reis naar Santiago


Een groep van onze pelgrims maakte begin juni een rondreis door Spanje, van Madrid naar Santiago de Compostela. De pelgrims vonden de reis een indrukwekkende ervaring.
Lees verder

 
     
 Meerdaagse bedevaart naar Banneux

Banneux wordt ook wel het Lourdes van de Ardennen genoemd. Eind september organiseren we weer een meerdaagse bedevaart naar Banneux. Ken je iemand die het leuk zou vinden om mee te gaan? Geef dit bericht dan door.
Lees verder

 
     
 

 

Zomeruitgave Magazine voor de Pelgrim

Hij is er weer: het Magazine voor de Pelgrim. Komende dagen valt een kakelvers nummer bij alle abonnees op de mat.
Lees verder

 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden