Iets meer pelgrims naar Lourdes

Het aantal pelgrims dat Lourdes bezoekt is in 2016 licht gestegen. Dat maakte het heiligdom onlangs bekend. Nadat de laatste jaren een daling in het aantal pelgrims was geconstateerd, was er vorig jaar weer sprake van een stijging met ruim vier procent.
Lees verder

 
 

Dit jaar vijf kansen om naar Lourdes te gaan

Het Huis voor de Pelgrim biedt dit jaar vijf mogelijkheden om naar Lourdes te gaan. In mei worden er twee reizen aangeboden en in september maar liefst drie.

Bekijk de mogelijkheden
 
     
 

Terugblik feest O.-L.-V. van Lourdes 2017

Tienduizenden pelgrims hebben zaterdag 11 februari in Lourdes het feest van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes gevierd. Onder hen ook kardinaal Pietro Parolin, die als speciale afgevaardigde van paus Franciscus naar Lourdes was gekomen.
Bekijk de fotoreportage

 
     
 Unieke reis naar Israël

Lopen waar Jezus liep. Wie wil dat niet? In september biedt het Huis voor de Pelgrim een unieke reis naar Israël aan. Bezoek het Heilig Land, proef de bronnen van het christendom en ontmoet bijzondere mensen.
Lees verder

 
     
 

Vernieuwingen bedevaarten positief ontvangen

De vernieuwingen in de bedevaartorganisaties worden door pelgrims positief ontvangen. Dat blijkt uit de reacties die binnenkomen bij het Huis voor de Pelgrim. De nieuwe naam van het bedevaartkantoor, de nieuwe huisstijl en de vernieuwde website worden positief gewaardeerd.
Lees verder

 
 

 

Bezoek Maria in Banneux

Verscholen tussen de heuvels van de Belgische Ardennen ligt de Mariabedevaartplaats Banneux. Duizenden pelgrims gaan hier elk jaar naartoe. Wij ook. Onze reizen zijn bijzonder geschikt voor mensen die minder goed ter been zijn of zorg nodig hebben.

Lees verder
 
     
 Magazine voor de Pelgrim:
vraag proefabonnement aan

Beleef uw reis opnieuw. Met fotoreportages, sfeerverhalen, nieuws en achtergronden brengt het Magazine voor de Pelgrim de bedevaart bij u thuis. Het magazine verschijnt viermaal per jaar. Vraag nu een proefnummer aan.
Lees verder

 
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden