Feest Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes

Zaterdag 11 februari is een belangrijke datum voor alle ‘fans’ van Lourdes. Die dag is het 159 jaar geleden dat Maria in Lourdes verscheen aan het meisje Bernadette Soubirous. De eerste verschijningsdatum wordt in de kerk gevierd als het feest van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes.
Lees verder

 
 

Werkzaamheden rond de grot in Lourdes

Vooruitlopend op het nieuwe bedevaartseizoen wordt in Lourdes hard gewerkt om de omgeving van de grot op te knappen. Dit is onderdeel van een groter renovatieplan, dat twee jaar geleden al begonnen is. Deze winter is de tweede fase gestart.

Lees verder
 
     
 

Weerzien met Rome

Rome is zo’n mooie stad dat je er nooit uitgekeken raakt. Tijdens onze reis Weerzien met Rome gaan we van 1 tot en met 6 april op zoek naar dat ándere Rome.
Lees verder

 
     
 Op reis naar Sint Gerardus

Sint Gerardus is al vele jaren een populaire volksheilige. Ook in Nederland. In oktober bieden we een bedevaart naar de geboortestreek van Sint Gerardus in uiterste zuiden van Italië aan.
Lees verder

 
     
 

Online boeken

Wilt u meegaan met een van onze reizen? Schrijf dan snel in. Direct boeken kan nu ook via onze website. Kijk op www.huisvoordepelgrim.nl en klik bij elke reisbestemming op ‘aanmelden’.

 
 

 

Dubbel jubileum in Banneux

De Belgische bedevaartplaats Banneux Notre-Dame viert een dubbel ‘jubileum’. Uiteraard bezoeken we dit jaar Banneux weer.

Lees verder
 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden