Schrijf nu in voor reis naar Lourdes

Altijd al willen weten waar de hemel op aarde te vinden is? In Lourdes natuurlijk. Ontdek het zelf en ga mee. Schrijf wel snel in, want één van onze vijf reizen is al zo goed als vol geboekt.
Lees verder

 
 

Pelgrimeer naar alle windrichtingen

Het huis voor de Pelgrim organiseert niet alleen reizen maar Lourdes, naar ook naar tal van andere bedevaartplaatsen. U kunt met ons naar alle windrichtingen pelgrimeren. We gaan naar het zuiden (Rome, Gerardus, Santiago) naar het westen (Ierland), naar het Midden-Oosten (Israël) en naar het ‘Lourdes van het noorden’ (Banneux).

Lees verder
 
     
 

Wereldziekendag in Lourdes

Op 11 februari wordt voor de 25e keer de internationale Wereldziekendag gehouden. De centrale viering is dit jaar in Lourdes, waar de dag in 1993 ook voor de eerste keer werd gehouden.
Lees verder

 
     
 Infoavond over Israëlreis

Lopen waar Jezus liep. Wie zou dat niet willen? Op dinsdag 24 januari is er een infoavond over onze bijzondere reis naar Israël.
Lees verder

 
     
 

Nu ook digitaal aanmelden

Inschrijven voor een van onze reizen kan nu nog makkelijker. Sinds kort is het mogelijk om ook een digitaal inschrijfformulier in te vullen. Klik hiervoor bij elke bestemming op ‘aanmelden’.
Lees verder

 
 

 

Wintermagazine verschenen

De winteruitgave van 'Lourdes, magazine voor de pelgrim' is verschenen. Het tijdschrift bericht over ontwikkelingen in Lourdes en andere bedevaartsoorden.

Lees verder
 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden