Reisprogramma 2017 verschenen

Onze reisbrochure 2017 is verschenen. Hierin staat uitgebreide informatie over onze bedevaarten en inspiratiereizen naar Lourdes en alle overige bestemmingen.
Lees verder

 
 

Indrukwekkende bedevaart Rome

“Indrukwekkend.” “Heel bijzonder om te mogen meemaken.” Zo omschreven veel deelnemers de ‘Nederlandse dag’, die op dinsdag 15 november in Rome werd gehouden. Hoogtepunt van die dag was de ontmoeting met paus Franciscus. Bekijk de foto’s:

Lees verder
 
     
 

Volgend jaar vijf keer naar Lourdes

In 2017 biedt het Huis voor de Pelgrim vijf reizen naar Lourdes aan. In mei en september is er volop gelegenheid om mee te gaan.
Lees verder

 
     
 Weerzien met Rome

Dit jaar de reizen naar Rome gemist? Of zodanig de smaak te pakken dat u méér wilt zien van de eeuwige stad? In april 2017 gaan weer. Dan bezoeken we die kerken, pleinen musea die vaak worden overgeslagen. Een weerzien met Rome!
Lees verder

 
 

 

Lourdes opent ‘Weg van Troost’

Het Heiligdom in Lourdes heeft een ‘Weg van Troost’ geopend. Deze is speciaal bedoeld als herdenkingsplek voor ongeboren of doodgeboren kinderen.

Lees verder
 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden