Romereis: nog enkele plekken vrij

De inschrijvingen voor de bedevaart naar Rome in november lopen heel goed. In het vliegtuig is nog maar een handvol plekken vrij. In de busreis zijn nog wat meer plaatsen beschikbaar. Wie nog mee wil, moet zich nu snel aanmelden.
Lees verder

 
 

Volgend jaar per bus en vliegtuig naar Lourdes

Vanaf het nieuwe seizoen vinden al onze reizen naar Lourdes plaats per bus en vliegtuig. In 2017 vertrekken de vliegreizen weer vanaf Maastricht Aachen Airport. Er rijden speciale bussen vanaf opstapplaatsen in Den Bosch en Eindhoven naar het vliegveld. Ook pelgrims die minder mobiel zijn, kunnen in veel gevallen met het vliegtuig reizen.

Lees verder
 
     
 

Nog even nagenieten van Lourdes

Nog even nagenieten van onze laatste bedevaartreizen naar Lourdes? Of alvast in de stemming komen voor de reizen van volgend jaar? Bekijk dan de fotoreportages op onze website.
Lees verder

 
 

 

Tijdschrift Lourdes in een nieuwe jas

Het tijdschrift Lourdes verschijnt komende week in een nieuwe jas. Na bijna 15 jaar heeft het blad een volledige restyling ondergaan.

Lees verder
 
     
 

Ontvang onze brochure voor 2017

Binnenkort verschijnt de brochure met ons reisaanbod voor 2017. Wilt u graag weten welke reizen u volgend jaar met het Huis voor de Pelgrim kunt maken? Meld u dan nu vast aan: info@huisvoordepelgrim.nl

 
     
 

 

Pelgrims genoten van abdijentocht

Het Huis voor de Pelgrim heeft deze zomer voor het eerst een abdijentocht georganiseerd. Vanuit Rosmalen en Weert vertrok een bus met 38 pelgrims. Lees het verslag van een van de deelnemers.

Lees verder
 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden