Ruim 1600 pelgrims naar Lourdes

Deze week start onze laatste keten van Lourdesreizen van dit seizoen. Tussen 1 en 17 september gaan meer dan 1600 pelgrims met het Huis voor de Pelgrim naar Lourdes. Bijzonder is dat een deel van de reizen voor de laatste keer met de trein wordt uitgevoerd.
Lees verder

 
 

Veiligheidsmaatregelen in Lourdes

Voor iedereen die de komende dagen/weken naar Lourdes gaat goed om te weten: net als op veel plaatsen zijn ook in Lourdes de veiligheidsmaatregelen verscherpt. Op drukke momenten wordt iedereen bij binnengaan van het heiligdom gecheckt. Dit is onderdeel van de veiligheidsmaatregelen die momenteel overal in Frankrijk worden genomen. Ondanks dit kleine oponthoud wensen we iedereen een heel mooie bedevaart toe.

Lees verder
 
     
 

Fietstocht Assisi – Rome

Begin september vindt er een bijzondere bedevaart plaats. Een groep van zo’n vijftien pelgrims fietst dan van Assisi naar Rome. Deze groep pelgrims uit Zeeland en West-Brabant gaat in het Jaar van de Barmhartigheid van de stad van de ene Franciscus naar de stad van die andere Franciscus. Ze leggen de ruim 180 kilometer in drie dagen af.

 
 

 

Pelgrimstochten naar Italië

Dit najaar vinden er nog diverse pelgrimstochten naar Italië plaats. Zowel in oktober als in november biedt het Huis voor de Pelgrim reizen naar Rome aan.

Lees verder
 
     
 

Ontvang onze brochure voor 2017

Binnenkort verschijnt de brochure met ons reisaanbod voor 2017. Wilt u graag weten welke reizen u volgend jaar met het Huis voor de Pelgrim kunt maken? Meld u dan nu vast aan: info@huisvoordepelgrim.nl

 
     
 

 

Naar Maria in Banneux

Voor wie niet ver kan of wil reizen, maar wel graag een bedevaart wil maken, is een bezoek aan Banneux ideaal. Van 30 september tot en met 4 oktober gaan we vijf dagen naar het ‘Lourdes van de Ardennen’.

Lees verder
 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden