Rondreis langs de mooiste abdijen

Deze maand maakt een groep van ruim 40 pelgrims een rondreis langs de mooiste abdijen van Duitsland, Luxemburg en Zwitserland. Deze reis is nieuw in ons aanbod en belooft een heel mooie tocht te worden. De deelnemers bezoeken maar liefste negen verschillende romaanse en barokke abdijen uit de benedictijnse en augustijnse spiritualiteit.
Lees verder

 
 

De trein stopt, maar Lourdesreizen blijven

In september vinden de twee allerlaatste bedevaarten naar Lourdes per nachttrein plaats. Maar de reizen naar Lourdes blijven natuurlijk bestaan. Alleen het vervoermiddel verandert. Voortaan reizen we per bus en vliegtuig. Deze zijn ook geschikt voor mindervalide pelgrims.

Lees verder
 
     
 

Lourdes verwelkomt 'Familie van Lourdes’

Op het feest van Maria Koningin (22 augustus) verwelkomt het heiligdom in Lourdes alle parochies, scholen, heiligdommen en andere plaatsen die op een of andere manier naar Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes of Bernadette zijn vernoemd. Ook wordt dan de ´Familie van Onze-Lieve-Vrouw´ gepresenteerd.
Lees verder

 
 

 

Op reis naar paus Franciscus

In het kader van het Heilig Jaar van de Barmhartigheid bieden wij diverse reizen naar Rome aan. Van 12-17 november is er een speciale reis mét een ontmoeting met paus Franciscus.

Lees verder
 
     
 

Ontvang onze brochure voor 2017

Binnenkort verschijnt de brochure met ons reisaanbod voor 2017. Wilt u graag weten welke reizen u volgend jaar met het Huis voor de Pelgrim kunt maken? Meld u dan nu vast aan: info@huisvoordepelgrim.nl

 
     
 

 

Volgend jaar naar Santiago

Bepakt met rugzak en wandelstok gaan ze op pad. Op weg naar Santiago. Langs de ‘Camino’ – zoals de route heet – kom je altijd pelgrims tegen. Maar niet iedereen ziet zichzelf die afstand te voet of per fiets afleggen. Geen nood. Wij bieden volgend jaar een prachtige rondreis door Noord-Spanje aan naar Santiago.

Lees verder
 
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden