De laatste trein naar Lourdes

Het is echt waar. Na 95 jaar rijdt in september de állerlaatste bedevaarttrein naar Lourdes. Mis ‘m niet! Van 1 tot en met 8 september kun je met de trein van de Limburgse Bedevaart mee. En van 11 tot en met 18 september met de NLZ. Iedereen die nog één keer die bijzondere sfeer van de bedevaart per nachttrein wil beleven, moet nu inschrijven.
Lees verder

 
     
 

 

Rome: daar komen de schutters

Tijdens dit Heilig Jaar vindt er ook een speciale reis naar Rome plaats voor leden van Limburgse schutterijen. Op dinsdag 15 november zullen de schutters zich in vol ornaat presenteren aan paus Franciscus.

Lees verder
 
     
     
 

Terug naar pater Karel

In juni 2017 is het tien jaar geleden dat pater Karel Houben werd heiligverklaard. Een mooie gelegenheid om op bedevaart te gaan naar zijn graf in Dublin. En we maken er meteen een mooie rondreis door Ierland van.

Lees verder

 
     
 

 

Banneux: 95 jaar Legioen van Maria

Het Legioen van Maria viert dit jaar zijn 95-jarig bestaan tijdens een bedevaart naar Banneux met hulpbisschop Everard de Jong. Op zaterdag 20 augustus gaan er meerdere bussen naar de plek in de Ardennen waar Maria verscheen.

Lees verder
 
     
 

Zomeruitgave Magazine voor de Pelgrim

Het zomernummer van 'Lourdes, Magazine voor de Pelgrim' is verschenen. Het blad staat weer boordevol nieuwtjes over Lourdes en andere bedevaartplaatsen. Vraag een gratis proefnummer aan.

Lees verder
 
     
     
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden