We gaan weer naar Lourdes

We gaan weer! In de week na Pinksteren gaan we op bedevaart naar Lourdes. Op zondag 22 mei komen we met zo’n 845 pelgrims van de Limburgse Bedevaarten en de
NLZ-bedevaarten in Lourdes aan.
Lees verder

 
 

Ontmoet paus Franciscus tijdens Romebedevaart

Paus Franciscus zal op 15 november de Nederlanders toespreken die dan in Rome zijn, onder wie de pelgrims die deelnemen aan de bedevaart van het Bisdom Roermond en het Huis voor de Pelgrim. Ga mee!

Lees verder
 
 

Schrijf in voor de laatste treinbedevaart

Na 95 jaar komt er een einde aan de treinbedevaarten naar Lourdes. In september vinden de allerlaatste twee reizen per trein plaats. Wil je die bijzondere sfeer nog eens meemaken? Schrijf dan snel in voor de laatste tussenstops Maastricht – Jeumont – Lourdes.

Lees verder
 
   
     
 

 

Eerste bedevaart Banneux 2016

Komend weekeinde vindt de eerste bedevaart naar Banneux van dit seizoen plaats. Van 6 tot en met 10 mei verblijven de pelgrims en vrijwilligers in het ‘Lourdes van de Ardennen’.

Lees verder
 
     
 

Abdijentocht volgeboekt

De speciale rondreis die we deze zomer maken langs diverse abdijen is volgeboekt. De reis voert onder meer door Duitsland, Zwitserland en Luxemburg. De deelnemers bezoeken daar diverse prachtige abdijen.

Lees verder

 
     
 

 

95-jarig jubileum ‘Limburgse’ gevierd

Op zaterdag 9 april kwamen zo'n 300 vrijwilligers van de Organisatie Limburgse Bedevaarten naar Roermond om het 95-jarig jubileum van de bedevaartorganisatie te vieren.

Lees verder
 
     
 

Oud-directeur Jean Janssen overleden

In zijn woonplaats Maastricht is vrijdag 29 april oud-directeur Jean Janssen van de Limburgse Bedevaarten overleden. Janssen was maar liefst 36 jaar – van 1957 tot 1993 – het gezicht van de bedevaartorganisatie. Hij is 86 jaar geworden.
Lees verder

 
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden