Bedevaartseizoen gaat beginnen

Het nieuwe bedevaartseizoen gaat beginnen. Binnenkort gaan de reizen van 2016 van start. We hebben weer een vol programma met reizen naar onder meer Banneux, Lourdes, Rome en meer.
Informatie over alle reizen:

 
 

Laatste treinbedevaart naar Lourdes

Zoals het er nu naar uitziet, gaan we dit jaar voor de laatste keer met de trein naar Lourdes. Wie dit nog graag een keer een wil meemaken, moet dus snel inschrijven. Vanaf volgend jaar vinden alle reizen per bus of vliegtuig plaats.

Lees verder
 
 

Korting voor klanten van CZ

Mensen die een zorgverzekering hebben bij CZ kunnen onder bepaalde voorwaarden korting krijgen voor een reis naar Lourdes.

Lees verder
 
   
     
 

 

Vroegboekkorting voor reizen 2017

In 2017 bieden we onder meer bedevaart/cultuur- reizen aan naar Santiago de Compostela en naar Ierland. Wie nu al inschrijft, profiteert van interessante vroegboekkortingen.

Lees verder
 
     
 

Expositie ‘Lucia in Lourdes’

Fotograaf Fleur Wiersma maakte een reportage over de bedevaart naar Lourdes van Lucia. In mei zijn de foto’s te zien in Amersfoort.


Lees verder

 
     
 

 

Voorjaarsmagazine verschenen

De voorjaarsuitgave van het tijdschrift ‘Lourdes’ is verschenen. Het ‘Magazine voor de Pelgrim’ biedt deze keer heel veel informatie over het Heilig Jaar in Lourdes.

Lees verder
 
     
 

In het Heilig jaar naar Rome

Paus Franciscus heeft 2016 uitgeroepen tot een Heilig Jaar van de Barmhartigheid. Daarbij hoort een bedevaart naar Rome. Wij bieden een mooie reis aan in november. Ga mee en ontdekt het centrum van de Wereldkerk.
Lees verder

 
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden