Door de Heilig Deur in Lourdes

De paus heeft 2016 uitgeroepen tot een Heilig Jaar van de Barmhartigheid. Het symbool daarvoor is een Heilige Deur. Lourdes heeft een mooie poort gemaakt, waar alle pelgrims doorheen mogen gaan. Ga mee.


Lees verder
 
 

Met koorzangers naar Rome

Zingen voor de Paus! Welke koorzanger wil dat niet? Tijdens de bedevaart van het bisdom Roermond naar Rome wordt een zo groot mogelijk gelegenheidskoor samengesteld.
Zing mee!

Lees verder
 
 

Feest O.-L.V. van Lourdes gevierd

In Lourdes is donderdag 11 februari door tienduizenden pelgrims het feest van Onze Lieve Vrouw van Lourdes gevierd. Een sfeerimpressie.

Lees verder
 
 

Ga mee naar Pater Pio

Pater Pio is de populairste heilige van Italië. Pas geleden nog waren er tienduizenden pelgrims op de been, toen zijn relieken enkele dagen in Rome waren. Wij zoeken hem ‘thuis’ op in San Giovanni Rotondo.

Lees verder
 
   
     
 

 

Bezoek de mooiste abdijen

Het grensgebied van Luxemburg, Duitsland en Zwitserland ligt bezaaid met oude kloosters en abdijen. In augustus maken we een rondreis door de wereld van ora et labora.

Lees verder
 
 

voor meer informatie kijk op: huisvoordepelgrim.nl, mail via  info@huisvoordepelgrim.nl of bel met 043 3215715 u kunt zich  hier afmelden