Huis voor de Pelgrim zoekt vrijwilligers

VrijwilligersLourdes.jpg

 

Het Huis voor de Pelgrim is op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor het begeleiden van de bedevaarten naar Lourdes. Er is met name behoeft aan gediplomeerd verpleegkundigen, artsen, brancardiers (rolstoelduwers) en mensen die tijdens de bedevaartreizen huishoudelijke taken op zich willen nemen.

 

Het Huis voor de Pelgrim verzorgt de Lourdesreizen van zowel de Stichting Organisatie Limburgse Bedevaarten als de Nederlandse Lourdesbedevaart voor Zieken. Voor beide organisaties zijn nieuwe vrijwilligers nodig. Voor verpleegkundigen en artsen geldt dat zij uiteraard over de juiste diploma’s dienen te beschikken. Aan de andere vrijwilligersfuncties is niet direct voorwaarden gesteld, zij het dat de werkzaamheden soms fysiek zwaar zijn en kandidaten dit aan moeten kunnen.

 

Van alle vrijwilligers wordt verder gevraagd dat zij minstens één week per jaar beschikbaar zijn om een bedevaart te begeleiden. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij het Huis voor de Pelgrim:bel tijdens kantooruren: 043-321 57 15​​​​​​ of​ stuur e-mail