Bedevaartprogramma 2019 Huis voor de Pelgrim verschenen

Brochure2019-2.jpg

De nieuwe brochure met het bedevaartprogramma 2019 van het Huis voor de Pelgrim is uit. Onlangs is het Reisprogramma 2019 bij enkele duizenden mensen in de bus gevallen. In de brochure staat uitgebreid beschreven welke bedevaartreizen belangstellenden volgend jaar kunnen maken.

 

Lourdes

In 2019 biedt het Huis voor de Pelgrim maar liefst zeven mogelijkheden aan om naar Lourdes te gaan. De eerste reis vindt al plaats in februari, rond het feest van Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes. Deze ‘winterbedevaart’ maakt het mogelijk om Lourdes ook eens van een heel andere kant te leren kennen: wellicht onder een dikke laag sneeuw. In mei/juni en september biedt het Huis voor de Pelgrim drie weken achter elkaar de mogelijkheid om een onvergetelijke reis naar Lourdes te maken. Deze reizen zijn mogelijk per vliegtuig, (nacht)bus of zorgbus.

 

Andere bestemmingen

Naast de reizen naar Lourdes, heeft het Huis voor de Pelgrim volgend jaar ook pelgrimsreizen naar zes andere bekende bedevaartoorden op het programma staan. Zo zijn er onder meer reizen naar Suriname (in de voetsporen van de zalige Peerke Donders), Banneux, Israël. Fátima en Portugal, Rome en Assisi en Zuid-Italië, waar komend jaar diverse plaatsen uit het leven van de heilige Gerardus Majella worden bezocht.

 

Wandelen / Reis op maat

Natuurlijk is het komend jaar ook weer mogelijk om via het Huis voor de Pelgrim wandelingen lang kloosters en abdijen te maken. Voor groepen die hun eigen reis willen samenstellen, zijn er tal van opties om een reis op maat maken.

 

Vraag de brochure aan via 043 – 3215715 of mail naar info@huisvoordepelgrim.nl.

Lees de brochure online